Boka ditt Hotell med Travelfinder

Sök din resa här

Hitta hotell hos Travelfinder


Hos Travelfinder hittar du enkelt hotell vart i världen du än vill resa. Vi samarbetar med hotels.com och kan därigenom erbjuda dig som kund mer än 300 000 hotell runt om i världen. Om du bokar flyget hos oss får du dessutom upp till 50 % rabatt på hotellet när du bokar det samtidigt.

Hos oss på Travelfinder är det enkelt och smidigt att boka hotell. Vi samarbetar med hotels.com och kan därigenom erbjuda dig som kund mer än 300 000 hotell runt om i världen. Vi erbjuder allt från femstjärniga spa-anläggningar i Thailand till enklare vandrarhem i London.

Visst är det skönt när man hittar allt för resan på samma ställe? Hos oss på Travelfinder bokar du enkelt såväl flyg som hotell och hyrbil. När du bokar flyg och hotell tillsammans, får du ett rabatterat pris i och med att du köper det tillsammans, upp till 50% rabatt på hotellet. Vill du veta mer om det flygbolag du ska resa med rekommenderar vi dig att titta närmare på våra flygbolagssidor. Här hittar du nödvändig information inför resan så som check-in info, bagageregler och information om allianser och bonusprogram.

Nedan hittar du alla länder där vi erbjuder hotell. Klicka dig vidare och låt äventyret börja hos oss!

Header
Subject
Body
Footer