Allians och bonusprogram


Swiss

Medlem av Star Alliance
SWISS är en del av Lufthansa Group och även medlem i flygbolagsalliansen Star Alliance. Genom dessa samarbeten ska SWISS fortsätta att vara en länk mellan Schweiz, Europa och resten av världen. SWISS blev medlem i Star Alliance under 2006. I dag ingår totalt 21 flygbolag i Star Alliance men kan i framtiden bli ännu fler.

Tjäna poäng med Miles & More
SWISS bonusprogram heter Miles and More. Reglerna är enkla; ju mer du flyger, desto fler miles tjänar du in. Du tjänar inte bara miles när du flyger med SWISS utan även med alla de andra flygbolagen i Star Alliance samt 20 andra partners till SWISS. 

Du tjänar inte bara miles i luften utan även på marken genom att bland annat bo på hotell och hyra bil. Att bli medlem är kostnadsfritt och med Miles and More kan även barnen samla poäng.

Använd dina intjänade miles på det som passar dig bäst, på en bekvämare flygstol, nya flygresor med något av bolagen i Star Alliance, bo på hotell, hyr bil eller ta del av exklusiva erbjudanden. Som Miles and More medlem kan du också ha förmånen av att få ta med dig mer bagage ombord på planet.

Header
Subject
Body
Footer