Checka in som det passar dig bäst


SAS

När du flyger med SAS kan du välja mellan en rad smidiga sätt att checka in på egen hand och på så vis slippa stå i långa köer. Välj att checka via Internet, SMS eller någon av våra Self Service- automater om du föredrar att checka in på flygplatsen.

Internet Check in
Du kan välja att checka in via Internet från 22 timmar fram till en timme före planets avgång. Där väljer du även sittplats och skriver ut ditt boardingkort själv. Att checka in via Internet innebär för dig som resenär att du sparar massor av tid, speciellt för dig som endast reser med handbagage.

Checka in via SMS
Är du EuroBonus-medlem, har Travel Pass eller Travel Pass Corporate kan du även välja att att checka in via sms från 22 timmar före avgång.

Self Service-automat när du vill checka in på flygplatsen
Om du inte redan checkat in när du kommer till flygplatsen kan du välja att göra det i SAS Self Service-automater. Här skriver du ut ditt boardingkort och hämtar bagagetaggar. Lämna sedan ditt bagage i ”Bagage Drop”. Reser du med endast handbagage är det bara att gå direkt till gaten. Om du reser vid en storhelg, tänk då på att du kan behöva mer tid för incheckning. Räkna med en extra timme. 

För att inte riskera att förlora din plats ombord måste du vara incheckad och vid gaten senast 20 min före avresa.

Header
Subject
Body
Footer