Bästa flygpriser med SAS

SAS – Din pålitliga respartner


SAS

SAS är det flygbolag i Europa som erbjuder flest direktlinjer utifrån Skandinavien. Bolaget är en sammanslagning av tre nationella flygbolag i Sverige, Danmark och Norge och bildades 1946. I dag flyger SAS till fler än 100 städer runt om i Skandinavien, Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets mest populära destinationer är storstadsfavoriterna London, Rom och Paris

Biljettyper för alla sorters resenärer
När du reser med SAS kan du välja mellan att boka följande biljettyper.

Prisvärda Economy
Economy biljetterna finns på alla avgångar och är SAS billigaste flygbiljetter men det är viktigt att du bokar i god tid då economy biljetterna är mycket populära. På Europaflyget bjuder SAS alltid på frukost och dagstidningar. Under övriga tider på dagen finns alltid mat och dryck att köpa i CloudShop ombord.
När du flyger på Economy biljett till resten av världen ingår en mängd bekvämligheter i priset. Under SAS dagsflygningar serveras alltid valfri dryck och tilltugg före en trerätters middag med kaffe/te och avec efteråt. Innan landning serveras frukost.. Du har även alltid tillgång till kuddar, filt, gratis hörlurar, mänger av tidningar, videospel och videokanaler.

Flexibla Economy Extra
Om du gillar flexibilitet vad gäller ombokning och ett effektivt resande bör du boka en Economy Extra biljett. Dessa biljetter kan köpas ända fram till avgång och de går att boka om precis så mycket du vill. På flygplatsen har du chansen att använda dig av Fast Track för att snabbare passera säkerhetskontrollen I priset ingår frukost, lunch eller middag och dryck på europaflygen. Om du inte kan resa får du full återbetalning på biljettpriset.
När du reser ut i övriga världen är förmånerna många. Du reser i reser separat kabin med tillgång till mängder av underhållning. Sätena är breda och du har närmare 1 meters benutrymme. Förutom den trerätters middag med kaffe/te och avec som serveras så har du även tillgång till drycker, snacks och frukt mellan måltiderna. Innan landning serveras frukost.

Lyxiga Business
Med en Business biljett gäller samma fördelaktiga biljettregler som för Economy Extra och du får även alla bekvämligheter du kan tänka dig under din flygning. När du flyger till övriga världen innebär det högsta möjliga komfort och service att resa i Business. Bland annat sitter du bekvämt i en SAS Business Sleeper som är en skön flygplansfåtölj på dagen och förvandlas enkelt till en säng under natten. Vid gaten har du prioriterad boarding och du har dessutom tillgång till SAS lounge med gratis trådlöst internet

Header
Subject
Body
Footer