Bästa flygpriser med Czech Airlines

Czech Airlines - Europas mest punktliga flygbolag


Czech Airlines

Från Tjeckiens huvudstad Prag flyger Czech Airlines till de flesta av Europas huvudstäder, främre Asien, till Nordamerika, och Nordafrika. Totalt flyger Czech Airlines till 135 destinationer i 48 länder. Czech Airlines erbjuder 12 direktflyg per vecka mellan Stockholm och Prag. Czech Airlines är Tjeckiens nationella flygbolag och bildades 1923. Under sommaren 2008 har Czech Airlines introducerat sex nya destinationer bland annat Damaskus Strasbourg och Rostov-on-Don.

Ett prisat flygbolag
Vad gäller punktlighet har Czech Airlines länge legat i toppen som ett av de flygbolag som är bäst på att passa start och landningstider och under 2007 nådde de äntligen första placeringen och är utav Europas 26 största flygbolag det mest punktliga. Czech Airlines är också känt för sin trevliga personal, erfarna piloter, goda mat och traditionella Tjeckiska gästfrihet.

Under åren har Czech Airlines även vunnit en mängd prestigefyllda priser. Bland annat utsågs bolaget till ”Det bästa flygbolaget i Centraleuropa” under 2007 och har också två år i rad vunnit priset för  bästa flygbolag i Östeuropa.

Header
Subject
Body
Footer