Allians och bonus


Czech Airlines

SkyTeam medlem
SkyTeam räknas som en av världens största och mest betydelsefulla flygbolagsallianser, SkyTeam bildades år 2000 av Air France tillsammans med Aeromexico, Delta och Korean.   Czech Airlines är tillsammans med 10 andra bolag medlem i alliansen och erbjuder tillsammans flygningar till närmare 840 destinationer i 162 länder världen över.


OK Plus – förmånligt bonussystem
Hos Czech Airlines finns tre olika bonussystem. Ett för den privata resenären, ett för företag samt ett specialdesignat bonussystem endast för barn.

OK Plus – för den privata resenären
Som medlem i OK Plus samlar du poäng varje gång du flyger med Czech Airlines eller någon av deras partners i alliansen SkyTeam. Du samlar inte bara poäng när du flyger utan även med Czech Airlines andra partners. Till exempel när du bokar hotell eller hyrbil.

När du vill kan du sedan förvandla dessa intjänade poäng till någon av alla de förmåner som du erbjuds. Välj det som passa dig bäst. Vad sägs till exempel om att använd dina poäng till gratis flygbiljetter med något av de 11 bolagen i SkyTeam alliansen, rabatter eller en skönare flygstol? Medlemskapet i OK Plus är kostnadsfritt. 

OK Plus Corporate – för företagen
Czech Airlines ger bonuspoäng i två  led när ett företags anställda som är anslutna till OK Plus Corporate flyger med Czech Airlines eller något av de andra bolagen i SkyTeam. Först får företaget bonuspoäng på sitt OK Plus Corporate konto och sedan får även den anställde bonuspoäng på sitt individuella OK Plus konto. Ditt bolag kan sedan utnyttja de insamlade poängen till nya biljetter för affärsresor.

The Jetsters Club – för barnen
Detta är bonusklubben för de små. Medlemmarna i denna hemliga klubb kan förvänta sig massor av skoj och äventyr ombord på Czech Airlines flygningar. Czech Airlines tycker att det ska vara roligt att resa!

Header
Subject
Body
Footer