Boka ditt Hotell med Travelfinder

Sök din resa här

Star Alliance


Austrian Airlines

Austrian – en medlem av STAR Alliance
Star Alliance nätverk gör att du som resenär kan ta dig till fler än 800 destinationer jorden runt i 160 länder. Sedan år 2000 är Austrian Airlines medlem i Star Alliance som är världens största flygbolagsallians. Som en av 21 medlemmar i alliansen hjälper Austrian sina resenärer att göra reseupplevelsen så smidig som möjligt.

Ju mer du reser – desto mer tjänar du
Tackvare samarbetet i Star Alliance kan du som resenär tjäna poäng via bonusprogrammet Miles&More men även med Eurobonus.
Miles&More är Europas mest omfattande Bonusprogram och medlemskapet är helt gratis. Du tjänar dina miles på att flyga, resa, bo på hotell och shoppa.
I luften tjänar du inte bara miles när du flyger med Austrian utan även med övriga flygbolag som är medlemmar i Star Alliance. På marken kan du tjäna dina miles genom att bo på hotell, hyra bil eller handla hos utvalda partners.
Utnyttja dina intjänade miles på nya flygresor, på en bekvämare flygstol, bo på hotell, hyr bil eller ta del av exklusiva erbjudanden. Ju fler miles du tjänar, desto bättre blir dina belöningar.

Header
Subject
Body
Footer