Boka ditt Hotell med Travelfinder

Sök din resa här

Lägsta flygpriser med Austrian Airlines

Austrian Airlines – specialiserade på öst


Austrian Airlines

Austrian Airlines är ett av de flygbolag med världens mest moderna flotta och medelåldern ligger under det europeiska snittet. Austrian Airlines flyger till 130 destinationer i 66 länder via Wien och specialiserar sig särskilt på destinationer i Östeuropa och Mellanöstern. Över 10 miljoner passagerare väljer årligen Austrian som sitt flygbolag.

Specialiserade på Öst
Austrian är specialiserade på öst och i mellanöstern flyger de bl.a. till: Kairo, Tel Aviv, Teheran och Dubai. Austrian flyger även till 48 destinationer i Central- och Östeuropa och erbjuder 517 avgångar i veckan från Skandinavien. Flygbolaget flyger bland annat till städer som Split, Pristina, Sarajevo och Skopje.
 
Bolaget har även flygresor till alla storstäder i Europa, med speciellt bra förbindelser till bl a Barcelona, Aten, Istanbul, Nice, Budapest och Thessaloniki. De flyger även på 6 destinationer i Asien bl.a. Bangkok och i USA bl.a. New York och Kanada.

Utmärkt service ombord
Austrian är kända för sin goda service ombord och har många gånger vunnit omröstningar som passagerare deltagit i som bästa flygbolag gällande servicen och speciellt då för maten ombord. I ekonomiklass serveras både mat/snacks och dryck kostnadsfritt.

I businessklass på långflygningar serveras maten från vagnar, där passageraren själv komponerar sin meny. Där har man ett rikt utbud av både för och efterrätter att välja mellan.

Flygplats Wien
Austrian Airlines utgår från flygplatsen i Wien. Wiens flygplats är Europas snabbaste transferflygplats med transfertider på ned till 25min och 500m som längst mellan två gater. Att resa vidare från Wien går därför både snabbt och enkelt.

Header
Subject
Body
Footer