Bästa flygpriser med Air France

AIR FRANCE KLM – det största flygbolaget i världen


Air France

1933 började Air France att flyga till Sverige. Den första destinationen var Malmö och det var samma år som bolaget bildades. Tre år senare startade trafiken även att gå till Stockholm. Sedan 1957 har Air France flugit dagligen mellan Paris och Stockholm och sedan 1978 dagligen till Göteborg

När Air France slogs samman med Holländska KLM under 2004 bildades världens största flygbolag räknat i omsättning. AirFrance utgår från flygplatsen Paris-Charles de Gaulle och KLM från Amsterdam-Schiphol. Tillsammans utgör de Europas i särklass största nav för flygtrafik. Som passagerare ger sammanslagningen av de två bolagen en större frihet att välja ett flyg som passar dig. Res ut med Air France och hem med KLM eller tvärtom. Tillsammans med KLM erbjuder Air France ett stort globalt nätverk och flyger till 252 destinationer i 106 länder.

AIR FRANCE KLM är det största europeiska flygbolag som flyger till Asien, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Inför sommaren 2008 har Air France ökat sin kapacitet med större plan. De har även ökat antalet flyg på en rad destinationer så som till Shanghai och Hong Kong.

Header
Subject
Body
Footer