Möjlighet att resa med flygbolaget du gillar bäst


Att boka resan hos Travelfinder betyder valmöjligheter. Vi samarbetar nämligen med hundratals flygbolag världen över. Allt för att erbjuda dig som resenär stor variation, högsta kvalitet och några av marknadens lägsta priser.

Att boka resa hos oss är enkelt. Det lättaste sättet för dig att hitta resmål är att göra en sökning på destination i vår sökfunktion. Om du inte själv fyllt i önskat flygbolag när du söker din flygresa hos oss presenterar vi alltid det billigaste prisalternativet först. Väljer du att söka priser med ett specifikt flygbolag kommer endast detta bolags priser att presenteras. När du vet vart du vill resa och med vilket flygbolag bokar och betalar du enkelt direkt på Internet. Självklart är det också möjligt att söka både hotell och hyrbil på samma enkla sätt.

Travelfinder strävar ständigt efter att hålla en hög kvalitet på våra tjänster och att du som resenär ska känna dig trygg med oss när du bokar din resa. För att säkerställa detta har vi IATA-rättigheter. IATA är en internationell organisation som bestämmer standard för resebyråer med syfte att säkerställa kvalitén när det gäller kompetens hos personalen samt att byrån är finansiellt stark. Tack vare våra IATA-rättigheter kan du vara säker på att vi är en resebyrå att lita på.

Här nedan hittar du några av alla de världsledande flygbolag vars flygbiljetter vi säljer. För mer information om något flygbolag, klicka på flygbolagsnamnen.

Header
Subject
Body
Footer